AKTUELNOBIZNEWSESTRADAFILM I TVLIFESTYLENAJNOVIJE VIJESTINOVITETISVIJET

Bollywoodska zvijezda Aamir Khan otkriva razlog zbog napuštanja društvenih mreža

Svjetski poznati glumac Aamir Khan rekao je da će sa svojim obožavateljima komunicirati putem tradicionalnih medija i objasnio razlog odustajanja od društvenih mreža.

 

Glumac Aamir Khan, koji je najavio da je 15. marta zatvorio račune na društvenim mrežama, objasnio je razloge za svoju odluku u izjavi novinaru u utorak.
“Oduvijek sam bio zauzet svojim svijetom. Jesam li ikad bio na društvenim mrežama? Mislio sam da već nisam puno objavio”, rekao je Khan nakon prikazivanja filma Koi Jaane Na.
Na pitanje je li se oprostio od svojih obožavatelja, rekao je da neće prekidati s njima i ukazao na tradicionalne medije: “Ne idem nigdje. Komunicirali smo i ranije. Sad se uloga medija povećava jer ću komunicirajte s mojom publikom samo putem medija. Morate biti sretni, imam povjerenja u vas. “Indijski glumac Sunday Na dan svog 56. rođendana, sljedeći je dan objavio sljedeće:

”Pozdrav svima. Puno vam hvala na ljubavi i iskrenosti koju ste pokazali na moj rođendan …
Ali imam još jednu vijest: ovo će biti moja posljednja objava na društvenim mrežama. Mislim da sam bio VRLO aktivan i odlučio sam prestati glumiti. Nastavit ćemo komunicirati kao i prije.”

Navodeći da je Aamir Khan Productions, kompanija za produkciju i distribuciju koju je osnovao, otvorila službeni račun (@akppl_official), Khan je rekao, “Ovdje možete pronaći razvoj događaja o meni i mojim filmovima.”

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Translate »

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker