Kanton SarajevoNAJNOVIJE VIJESTISPORT

Dojmovi na stadionu ”Grbavica” su fenomenalni

Blaž Slišković, novi trener Fudbalskog kluba Željezničar, doputovao je danas u Sarajevu te po dolasku istakao da je ”stigao u svoj novi dom narednih mjesec i po, dva”.

”Dojmovi su, kao i uvijek kada se nađete na stadionu ‘Grbavica’, fenomenalni. Ovo je jedan od najljepših, ako ne i najljepši stadion u Bosni i Hercegovini. Infrastruktura je na visokom nivou i naravno cijeli ambijent je onakav kakav bi trebao da bude. Veliko mi je zadovoljstvo što sam ovdje na stadionu ‘Grbavica’”, izjavio je Slišković, javlja Anadolu Agency (AA).

Slišković, svojevremeno jedan od najboljih fudbalera svih vremena iz BiH, trener je sa zavidnim iskustvom. Između ostalih angažmana, bio je i selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u periodu od 2002. do 2006. godine, a na klupi Željezničara naslijedit će Amara Osima, koji je smijenjen u nedjelju radi loših rezultata u ovoj sezoni.

Željezničar je poslije 25 odigranih kola u Premijer ligi Bosne i Hercegovine tek na sedmom mjestu tabele sa veoma malim šansama da na kraja sezone izbori plasman u evropska takmičenja.

#Dojmovi #stadionu #Grbavica #fenomenalni

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker