SVIJET

Preminuo muškarac nakon što ga je pretukla policija

Muškarac star 47 godina srušio se, a zatim i preminuo nakon što ga je policija pretukla u južnom njemačkom gradu Mannheimu, objavili su lokalni mediji, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz državne kriminalističke policije Baden-Wuerttemberga i tužilaštava u Stuttgartu i Mannheimu, policiju je u ponedjeljak pozvao doktor hitne pomoći u vezi s pacijentom u centru Mannheima.

Policija je saopštila da je primijenjena “neposredna prinuda” obzirom da je muškarac pružio otpor. Nakon toga muškarac se srušio i bila mu je potrebna reanimacija iz nepoznatih razloga. Nakon ukazivanja hitne medicinske pomoći prebačen je na Univerzitetsku kliniku u Mannheimu, gdje je preminuo.

Na snimku incidenta objavljenom na Twitteru vidi se da policija tuče i pokušava obuzdati žrtvu, koja leži potrbuške na tlu. Dvojica policajaca kleče nad njim, pri čemu su mu prekrstili ruke na leđima da bi mu stavili lisice. U tim trenucima muškarac se grči i vrišti, a kada je pokušao ustati jedan od policajaca ga je dva puta udario šakom u glavu.



Na internet stranici Anadolu Agency (AA) objavljen je samo dio sadržaja vijesti koje su putem našeg Sistema protoka vijesti (HAS) dostupne korisnicima. Molimo da nas kontaktirate za pretplatu.

(function() { var e = document.createElement('script'); e.src="https://connect.facebook.net/tr_TR/all.js"; e.async = true; document.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());


Source link
#Preminuo #muškarac #nakon #što #pretukla #policija

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker