NAJNOVIJE VIJESTISPORT

Fudbalska reprezentacija BiH nastavila s pripremama za Rumuniju

Raspoloženje u ekipi je na visokom nivou poslije ostvarenog plasmana u A rang UEFA Lige nacija, ali svi su složni da se ovaj ciklus mora završiti maksimalno ozbiljno i tim je maksimalno fokusiran na narednu utakmicu

 

U trening centru NS/FS BiH u Zenici odrađen je trening na kojem su igrači koji su nastupili protiv Crne Gore radili regeneraciju, dok su ostali reprezentativci trenirali punim intenzitetom, javlja Anadolu Agency (AA).

Raspoloženje u ekipi je na visokom nivou poslije ostvarenog plasmana u A rang UEFA Lige nacija, ali svi su složni da se ovaj ciklus mora završiti maksimalno ozbiljno i tim je maksimalno fokusiran na narednu utakmicu.

“Sinoć smo odigrali veoma dobro i disciplinovano te smo zasluženo došli do bodova koji su nam donijeli puno dobrih stvari. Rezultat koji smo ostvarili nas je usrećio, ali smo do njega došli tako što smo uložili mnogo truda. Nije bilo lako ni protiv Crne Gore, ali ni u ranijim susretima. Želimo da nastavimo s kvalitetnim igrama i sad smo u potpunosti usredsređeni na susret sa Rumunijom”, rekao je vezista Gojko Cimirot.

Zmajevi sutra ujutro putuju u Rumuniju, a na stadionu “Giulesti” biće održane službene medijske aktivnosti bh. tima. Press konferencija je zakazana za 18:30 sati po lokalnom vremenu, a trening će početi u 19:00 (17:30 i 18:00 po centralnoevropskom).

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Translate »

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker