BIZNEWSFOTOLIFESTYLEMUZIKANAJNOVIJE VIJESTISHOWBIZUMJETNOST

‘Nevjerovatno nervozna’: Adele započinje svoje odgođene koncerte u Las Vegasu

Engleska pjevačica se u januarskom snimku u suzama izvinila svojim fanovima, rekavši da ne može da izvede svoj "Vikend sa Adel" jer je polovina njene ekipe bila bolesna od Covid-19.

 

Adel kaže da “nikada nije bila nervoznija prije nastupa” dok počinje svoje odgođene koncerte u Las Vegasu, 10 mjeseci nakon što ih je odgodila u posljednji trenutak.

Na Instagramu u četvrtak uveče, kantautorica je podjelila sliku na kojoj se nalazi na probi na pozadini fotografija iz djetinjstva.

Top lista “Hello” i “Easy On Me” naišla je na negativnu reakciju na internetu u januaru, kada se u plačljivom videu izvinila fanovima rekavši da ne može da izvede svoju rezidenciju “Vikendi sa Adel” u hotelu Caesars Palace jer je polovina njene ekipe bila oboljela od Covid-19 i pandemija je uzrokovala kašnjenja u isporuci.

Rekla je da je njen tim “pokušao apsolutno sve”, ali da je “bilo nemoguće završiti šou”. Koncerti su trebali početi sljedećeg dana, a neki fanovi su krenuli u Nevadu kada su dobili vijesti.

 

‘Nevjerovatno nervozna’

„Veoma sam emotivna, nevjerovatno nervozna, ali ne mogu mirno da sjedim jer sam tako uzbuđena… Uvijek se uplašim prije nastupa, i to shvatam kao dobar znak jer to znači da mi je stalo i znači da samo želim uraditi dobar posao”, napisala je.

“Možda zato što nisam počela kada sam trebala. Možda zato što je premijerno veče, možda zato što je Hyde Park prošao tako sjajno, možda zato što volim emisiju koju ne znam. Ali sigurno je reći da nikada nisam u karijeri bila nervoznija prije nastupa, ali u isto vrijeme bih voljela da je danas sutra! Jedva čekam da vas vidim tamo.”

Ova 34-godišnja Britanka je prošlog ljeta odsvirala dva koncerta u londonskom Hyde Parku. Njene emisije u Las Vegasu traju do marta.

U radijskom intervjuu u julu, Adele se osvrnula na odgađanje u januaru, rekavši da je “definitivno osjetila svačije razočarenje” i da je “bila shrvana”.

“Mislila sam da mogu da se saberem i da to uspije, a nisam mogla i ostajem pri toj odluci”, rekla je.

Adel, poznata po baladama o slomljenom srcu i nostalgiji, prošle godine se muzički vratila svojim četvrtim studijskim albumom “30”, koji je skočio na prvo mjesto širom svijeta. Nominovan je za prestižnu nagradu za album godine na Grammyju 2023.

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker