BIHNAJNOVIJE VIJESTI

BiH: Narednih dana oblačno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom

U utorak se u Bosni očekuje oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom, u Hercegovini jutro sunčano, a u ostatku dana pretežno oblačno, naveli sa iz FHMZ-a BiH

Oblačno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom očekuje se u Bosni i Hercegovini narednih dana, javlja Anadolija.

“Danas se u Bosni očekuje pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana sa pljuskovima i grmljavinom. Na sjeveru i sjeverozapadu Bosne lokalno intenzivnije padavine, što može uzrokovati pojavu bujica. U Hercegovini sunčano uz postepeno naoblačenje tokom dana”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) Bosne i Hercegovine.

Poslije podne i dijelom noći u većem dijelu Hercegovine se očekuju pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 17, na jugu do 20, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 28 stepeni.

U utorak se u Bosni očekuje oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini jutro sunčano, a u ostatku dana pretežno oblačno. Od sredine dana u Hercegovini se očekuju pljuskovi i grmljavina. U većem dijelu Bosne se očekuju intenzivnije padavine što može uzrokovati pojavu bujica. Jutarnja temperatura zraka od devet do 15, na jugu do 18, a dnevna od 19 do 24, na jugu do 27 stepeni.

Pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom očekuje se u Bosni i Hercegovini i u srijedu. U Hercegovini padavine uglavnom poslije podne. U istočnim, sjeveroistočnim i djelimično centralnim područjima Bosne se očekuju jači pljuskovi, što može uzrokovati pojavu bujica. Jutarnja temperatura zraka od devet do 15, na jugu do 18, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 28 stepeni.

U četvrtak se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka od devet do 15, na jugu do 18, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 28 stepeni

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
BosanskiTürkçeالعربيةEnglishEspañol

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker