AUTONAJNOVIJE VIJESTI

Da li ste znali da ŽENE diktiraju trendove u AUTO INDUSTRIJI? Evo šta im je presudno za izbor automobila

Žene nisu zanemarljiva kategorija kada je riječ o automobilima

Već je naučno dokazano da žene uopšte nisu tako loši vozači, već naprotiv da su statistički bolji vozači od većine muškaraca. Postoje značajne razlike u posmatranju autombila pre svega zbog činjenica da ih žene posmatraju kao prevozna sredstva. Ipak, naravno da žene nikada neće pristati da voze baš savkakav automobil jer postoje mnogi kriterijumi kojima se one vode prikom odabira, a najviše se to odnosi na estetiku samog automobila .Žene prija svega preferiraju vozilo koje je pristupačno, ima dovoljno prostora za smeštaj svih potrebnih stvari, koje je ekonomično kada je u pitanju potrošnja goriva i koje pruža mininum sigurnosti. 

Žene automobil ne posmatraju kao “ljubimca”, a izbor svog vozila bazirajuNaravno, jasno je da žene žele automobil koji je lak za vožnju i uz to da ima sve pogodnosti koje im mogu učiniti živote jednostavnijim. 

Žene u auto industriji

Zanimljivo je to da su najnovija istraživanja pokala da žene češće kupuju i iznajmljuju automobile nego muškarci, pa postoje oni koji tvrde da ljepši pol zapravo i diktira trendove u automobilskoj indutriji. Ako pogledate svetske sajmove automobila, videćete da najpoznatiji proizvođači automobila sve češće nude pink, ljubičaste ili ciklama karoserije. Interesantno je i da žene sve više biraju jake i brze automobile, odnosno da se sve manje „plaše“ da sednu u veliki auto, koji ima jak motor i veliku potrošnju. na estetici i vizuelnom osećaju koji automobil pruža. Važna stvar je forma, linija i boja. Ono na šta posebno obraćaju pažnju jeste unutrašnjost, koja mora biti lepih linija, kao i da boja sedišta bude uklopljena sa bojom

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
BosanskiTürkçeالعربيةEnglishEspañol

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker