NAJNOVIJE VIJESTISPORT

N/FS BiH: Ulaznice za baraž UEFA EURO 2024 koštat će 40, 30 i 20 maraka

Za utakmicu polufinala baraža protiv Ukrajine u Zenici u prodaju će biti pušteno 11.000 ulaznica, što će biti slučaj i ako fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine bude igrala finale u Sarajevu

Cijena ulaznica za utakmicu ili utakmice baraža za UEFA EURO 2024 koje će igrati fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine koštat će 40, 30 i 20 maraka, odlučeno je na sjednici Komiteta za hitnost Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (N/FS BiH), javlja Anadolu.

“Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će se u polufinalu sastati s Ukrajinom na stadionu ‘Bilino polje’ u Zenici 21. marta 2024. godine. Cijene ulaznica za ovu utakmicu su sljedeće: tribina zapad 40 KM, istok 30, te tribine sjever i jug po 20. U slučaju plasmana u naredno kolo, bh. tim će finalni meč baraža odigrati na ‘Grbavici’ u Sarajevu 26. marta 2024. a cijene karata za taj meč su: tribina istok 40 KM, sjever 30 i jug 20. U prodaju će biti pušteno po 11.000 ulaznica za obje utakmice. Informacije o načinu i terminima prodaje karata biće objavljene naknadno”, saopštili su iz N/FS BiH.

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
BosanskiTürkçeالعربيةEnglishEspañol

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker