EKONOMIJA

Počela Auto-moto berza, od svega po nešto za ljubitelje prevoza na točkovima

Peta po redu Auto-moto berza otvorena je danas na Novosadskom sajmu. Ova manifestacija ima izložbeni, edukativni i zabavni karakter za ljubitelje automobilizma, motociklizma i biciklizma, javlja Anadolu.

Na ovogodišnjoj berzi predstavljeni su automobili i oprema, motocikli, oldtajameri, kvadovi, oprema za karting i kamping… Manifestacija ima otvoreni i zatvoreni deo, s tim da će demonstracija veština vožnje i vozila biti predstavljene na otvorenom delu sajma, dok će razne vrste prevoznih sredstava biti smeštene pod krovom sajamske hale.

U ime organizatora obratio se Marko Topo, predsednik Saveza vozača Vojvodine, koji je napomenuo da je ovogodišnja manifestacija okupila posetioce i izlagače iz Severne Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Mađarske, Rumunije i Srbije.

”Akcenat bih stavio na novine. Pored standardnog programa, krenuli smo da organizujemo manje sadržaje, odnosno sekundarnu autoindustriju, čime smo obuhvatili kompletnu ponudu u oblasti saobraćaja. Dakle, tu su nova i polovna vozila, oprema, motori, kvadovi, biciklizam, kamioni, klubovi i udruženja, muzeji u oblasti saobraćaja kao i javna preduzeća koja se prvi put predstavljaju, Uz propratni program: drift i karting, ova manifestacija treba da predstavlja budućnost na ovim prostorima, jer ona je po meri svih modernih evropskih manifestacija“. naglasio je Topo.

Izvršni direktor za sajamsku delatnost Novosadskog sajma Boris Nadlukač kazao je da će septembar u Novom Sadu biti u znaku saobraćaja, jer će, nakon Auto-moto berze biti održane još dve sajamske manifestacije posvećena električnim vozilima, a na kraju meseca održaće se sajam automobila.

”Činjenica da će ovogodišnja Auto-moto berza zauzeti izlagački prostor od 16.000 kvadrata, govori da su organizatori na pravom putu i da je svake godine količina izlagačkog prostora sve veća. Takođe, atraktivni sadržaji koji nas očekuju u ovim danima, verujem da će privući veliku pažnju posetilaca, kako široke javnosti, tako i stručne”, rekao je Nadlukač.

Ova sajamska izložba biće otvorena do nedelje 10. septembra.Na internet stranici Anadolu Agency (AA) objavljen je samo dio sadržaja vijesti koje su putem našeg Sistema protoka vijesti (HAS) dostupne korisnicima. Molimo da nas kontaktirate za pretplatu.
Source link
#Počela #Automoto #berza #svega #nešto #ljubitelje #prevoza #točkovima

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
BosanskiTürkçeالعربيةEnglishEspañol

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker