BALKANNAJNOVIJE VIJESTIPUTOVANJE

Staklena kućica u Tuzli: Znamo gdje provodite naredni produženi vikend!

Pronašli smo idealan bijeg od svakodnevnih obaveza.

Ako vam se dopao naš odabir vikendica s jacuzzijem i ova će vas sigurno oduševiti. Nešto manje od 3 sata vožnje do staklene kućice u Tuzli, dovest će vas i do sigurno nezaboravnog odmora. Jacuzzi, fire pit, mirno okruženje su dovoljni da poželimo otići negdje, a bonus?

Sudeći prema Instagram nalogu Lovely chalet, ako budete dovoljno tihi i mirni, srne i jeleni vam se možda pridruže za vrijeme ručka.
Dašak luksuza koji u ambijent unosi jacuzzi, uz šumsko okruženje i drvene detalje, zaokružuju ovo cozy mjesto za odmor u harmoničnu priču koja ima sve što vam je potrebno.

Kombinacija staklenih zidova s toplim drvenim detaljima stvara privlačan kontrast koji omogućava prirodnom svjetlu da obasja unutrašnjost, a vama da tokom cijelog dana i večeri uživate u pogledu na nebo i okruženja.Jacuzzi je smješten izvan kućice i već na prvi pogled pruža neophodnu dozu opuštanja. Kombinacija tople vode, svjetla i prirode stvara okruženje koje će vas zagarantovano osloboditi stresa i pripremiti za miran početak radne sedmice, nakon kraćeg odmora.

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
BosanskiTürkçeالعربيةEnglishEspañol

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker