AUTONAJNOVIJE VIJESTI

Svakog jutra odvajate puno vremena da skinete LED SA AUTOMOBILA?

Sredstvo od TRI SASTOJKA skratiće vam ovaj proces

Niske jutarnje temperature uveliko smo osjetili na sopstvenoj koži. Osim hladnoće, posebnoj grupi ljudi, tačnije vozačima zadaju prave muke kada na red dođe odleđivanje auta.

Nepisano je pravilo da u zimskim mjesecima ljudi koji kolima idu na posao, treba obavezno da ustanu ranije da bi na vrijeme odledili svoj auto. Led na šoferšajbni je nekako najveći problem, a evo kako najbrže da ga rješite.Što se tiče stakla, najbrže rješenje u koje se većina “kune” jeste domaće napravljeno sredstvo za odleđivanje. U praznu bocu sa sprejem, stavite jednu litru medicinskog alkohola, decilitar vode i malo deteredženta za sudove, a zatim poprskajte šoferku i potom se “bacite” na struganje leda. Nemojte nikako da stakla polivate vrelom vodom da biste ih što brže odledili, jer na taj način mogu da popucaju! Ono što neki iz iskustva savetuju jeste da pre nego što krenete da čistitite stakla od leda, prethodno upalite grijanje kako bi automobil počeo da se zagreva i odmagljuju unutrašnja stakla.

Važno je i parkiranje

Takođe i mudro parkiranje će vas “spasiti muka”. Ukoliko imate mogućnost pronađite idealno parking mjesto gdje će prednji dio da bude okrenut ka istoku tako da ga ne zaklanjaju okolne zgrade ili kuće. Na taj način će jutarnji zraci polako otapati led. Pored toga i stavljanje kartona na stakla je još jedno od odličnih rešenja. Što se tiče brisača, nikako nemojte da ih pokrećete ako ih prethodno niste ručno odljepili, a nije loša ideja da ih uveče podignete kako se ne bi “zaljepili” za šoferku

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
BosanskiTürkçeالعربيةEnglishEspañol

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker