FOTOGORAŽDEKULTURALIFESTYLENAJNOVIJE VIJESTIPUTOVANJASVIJETVijesti iz Turske

Započeli su radovi na obnovi 4 vilinska dimnjaka u Kapadokiji

Područna uprava Kapadokije započela je radove na obnovi 4 vilinska dimnjaka.

Područni upravitelj Kapadokije Birol İnceciköz pregledao je područje na kojem su se izvodili radovi u gradu Göreme u Nevşehiru i dobio je informacije od vlasti.

Započeli su radovi na obnovi 4 vilinska dimnjaka u Kapadokijiİnceciköz je novinarima izjavio da su timovi u Predsjedništvu proveli istraživanja u cijeloj regiji i započeli potrebne radove nakon analize oštećenja vilinskih dimnjaka, gdje su otkrivene pukotine i dezinformacije u njihovim deblima.

Započeli su radovi na obnovi 4 vilinska dimnjaka u KapadokijiNavodeći da su stručni timovi u prvoj fazi počeli raditi u četiri vilinska dimnjaka, İnceciköz je rekao:

Započeli su radovi na obnovi 4 vilinska dimnjaka u Kapadokiji“Pokrenuli smo sveobuhvatne sanacijske radove na Vilinskim dimnjacima u regiji, gdje je potrebno hitno poduzeti mjere. Za izradu projekata korištene su mnoge znanstvene metode, posebice Vilinskih dimnjaka koji predstavljaju opasnost za život i imovinu. Područna uprava Kapadokije, slični će se radovi izvoditi u 9 vilinskih dimnjaka. Nastavit ćemo s izvođenjem ovih radova u skladu s našom misijom prenošenja prirodnih vrijednosti budućim generacijama “Nakon završetka, i lokalno stanovništvo i turisti moći će lako posjetite ove vilinske dimnjake. Kako bismo otklonili probleme koje smo otkrili, timovi su prvo poduzeli hitne sigurnosne mjere u vilinskom dimnjaku. Izveli smo radove na ojačanju onih sa statičkim problemima.”

Započeli su radovi na obnovi 4 vilinska dimnjaka u Kapadokiji

İnceciköz je dodao da se projekt obnove namjerava završiti do kraja godine

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Translate »

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker