BALKANNAJNOVIJE VIJESTI

BiH: Jutarnje magle ima na pojedinim dionicama u kotlinama i uz riječne tokove, kao i u višim predjelima

Vozite maksimalno oprezno, držite odstojanje između vozila i obavezno se vežite sigurnosnim pojasom, navedeno je iz BIHAMK-a

Jutros se u većem dijelu Bosne i Hercegovine saobraća po suhom ili vlažnom kolovozu, a jutarnje magle ima na pojedinim dionicama u kotlinama i uz riječne tokove, kao i u višim predjelima naše zemlje, saopćeno je iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK), javlja Anadolu.

“Vozite maksimalno oprezno, držite odstojanje između vozila i obavezno se vežite sigurnosnim pojasom”, navedeno je iz BIHAMK-a.

Na magistralnom putu Semizovac – Olovo – Kladanj na nekoliko lokacija izvode se sanacioni radovi, pa se na tim lokacijama saobraća usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

U toku su radovi na čišćenju akumulacije na brani Bogatići (Sarajevo – Trnovo), zbog čega se svakim danom (osim nedjelje), od sedam do 19 sati saobraća jednom trakom, uz moguće kraće obustave.

Sporije zbog radova tokom dana saobraća se i na magistralnim putevima: Modriča – Gradačac, Vitez – Nević Polje i Doboj – Rudanka – Johovac.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila.

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
BosanskiTürkçeالعربيةEnglishEspañol

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker