NAJNOVIJE VIJESTIPSIHOLOGIJA

Šta prvo vidite? Optička iluzija otkriva jedan od pet načina na koje pokazujete ljubav

Ova optička iluzija otkrit će načine na koje potajno pokazujete ljubav u svojoj vezi, uključujući stvari kojih možda niste ni svjesni da radite.

Osim što zapravo izgovaraju riječi “Volim te”, ljudi iskazuju ljubav partneru na mnogo različitih načina, a ako niste sigurni kako to vi točno svom partneru pokazujete ljubav, ova iluzija će vam otkriti odgovor.

Ova optička iluzija će otkriti načine na koje pokazujete ljubav u vašoj vezi. Jednostavno pogledajte sliku i zapamtite što vam je prvo privuklo pogled, prenosi Večernji list.

Vuk: Ako ste pogledali ovu jezivu sliku i prvo vidjeli vuka, to sugerira da ste strastveni u svojoj vezi i da uvijek slijedite svoje instinkte. Često imate “romantične izlete” i imate mnogo sjajnih priča za ispričati. Ono što je najvažnije, vaš ljubavni jezik je fizički dodir, koji vam znači više od riječi. Malim fizičkim gestama poput držanja za ruke suptilno pokazujete ljubav svojoj drugoj polovici.

Kuća: Ako ste prvo uočili kuću koja je u pozadini slike sa svjetlećim prozorima, ‘dom i sigurnost’ su vam vrlo važni. Dosljednost i sigurnost u vašem odnosu najvažniji su čimbenici za vas. Vi uživate u ušuškavanju i osjećaju sigurnosti sa svojom voljenom osobom. Način na koji pokazujete ljubav je hranjenje onih do kojih vam je stalo – bilo da se radi o pečenju ili kuhanju ili čak samo o slatkišima.

Mjesec: Ako su vam oči prirodno odlutale prema mjesecu na vrhu slike, prirodni ste sanjar s glavom u oblacima. To znači da imate velike planove i snove o tome što želite učiniti sa svojim životom. Vi ste vrlo kreativna osoba koja voli umjetnost, bilo da se radi o crtanju, pisanju, čitanju ili slikanju. Način na koji izražavate ljubav je kroz umjetničko izražavanje – možda ste oduševljeni pjesnik ili stvarate ručno rađene darove za svog partnera.

Drveće: Ako vas je privuklo drveće s obje strane slike, osjećate emocije dublje od drugih i vjerojatno ste već imali slomljeno srce. Niste previše otvoreni po pitanju svoje emocionalne prtljage i način na koji pokazujete ljubav je otkrivanjem ovog dijela sebe svom partneru. Dopustiti sebi da budete ranjivi vaš je jezik ljubavi, nešto što činite samo za one koji vam puno znače.

Lica: Lica su najskriveniji aspekt slike i možda to niste ni primijetili na prvi pogled. Međutim, ako ste njih prvo uočili, to znači da ste prirodni vođa s dobrom intuicijom – privuklo vas je ono što drugi nisu vidjeli. Što se tiče vaših ljubavnih veza, kvalitetno provedeno vrijeme vaš je ljubavni jezik i sjajni ste u tome da ga provedete u praksi. Uvijek odvojite vrijeme za svog partnera, podsjećajući ga da je on jedan od vaših glavnih prioriteta

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
BosanskiTürkçeالعربيةEnglishEspañol

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker