NAJNOVIJE VIJESTISHOWBIZ

Adele nastupa u Evropi prvi put u osam godina: Najavljena četiri koncerta

Adele je najavila koncerte u Europi. To je prvi put u osam godina da dolazi pjevati u neki europski grad. Četiri koncerta zakazala je u Münchenu, a oni će se održati 2., 3., 9. i 10. augusta u dvorani Münich Messe.

“Dobila sam upit o ljetnim nastupima, ali bila sam zadovoljna svojim koncertima u Hyde parku i rezidencijom u Las Vegasu, tako da nisam imala drugih planova. No, istovremeno i previše znatiželjna da se ne upustim u realizaciju ove ideje o pop-up stadionu dizajniranom za show kakav želim prirediti”, napisala je na Instagramu.

“Usred Europe? U Münchenu? To je pomalo nasumično, ali svejedno fantastično! Odmah nakon Eura? Ajmo, Engleska! Uz Olimpijske igre u susjedstvu? Samo naprijed, Simone. I neki od mojih omiljenih izvođača također sviraju? Da! Nisam nastupala u Europi od 2016.

Ne mogu zamisliti ljepši način da provedem ljeto. Želim završiti ovu prekrasnu fazu svog života i karijere koncertima blizu svog doma tokom uzbudljivog ljeta”, dodala je pjevačica.

Pretprodaja ulaznica je zakazana za 7. februara te je moguće kupiti najviše 4 ulaznice. Cijena nije zasad poznata, no čini se kako je interes itekako velik.

Naime, Adele, koja je inače Britanka, London je prije nekoliko godina zamijenila Los Angelesom. U Caesars Palaceu nastupa posljednjih godinu dana. Posljednjih dana šuška se da joj nude rezidenciju u Velikoj Britaniji, no to zasad nije potvrđeno.

povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
BosanskiTürkçeالعربيةEnglishEspañol

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker